1. Makaron ravioli MONTE BANATOugotuj w osolonej wodzie (powinien być al dente) odcedź na sito i przelej oliwą DIVO, odstaw na bok.
2. Cebulę i czosnek pokrój w drobną kostkę, następnie na głębokiej patelni podsmaż cebulę na oliwie. Dodaj czosnek (nie przypal, bo będzie gorzki).
3. Całość zalej śmietaną i lekko odparuj (możesz dodać trochę tartego parmezanu, podkręci on smak).
4. Dodaj rozmrożony szpinak i dopraw solą i pieprzem.
5. Do gotowego sosu dołóż ugotowane wcześniej ravioli MONTE BANATO, całość podgrzej raz jeszcze, tak przygotowane danie podaj w głębokich talerzach i posyp parmezanem.
Pliki cookies i pokrewne im technologie umożliwiają poprawne działanie strony i pomagają nam dostosować ofertę do Twoich potrzeb. Możesz zaakceptować wykorzystanie przez nas wszystkich tych plików i przejść do sklepu lub dostosować użycie plików do swoich preferencji, wybierając opcję "Dostosuj zgody".
W tym miejscu możesz określić swoje preferencje w zakresie wykorzystywania przez nas plików cookies.
Te pliki są niezbędne do działania naszej strony internetowej, dlatego też nie możesz ich wyłączyć.
Te pliki umożliwiają Ci korzystanie z pozostałych funkcji strony internetowej (innych niż niezbędne do jej działania). Ich włączenie da Ci dostęp do pełnej funkcjonalności strony.
Te pliki pozwalają nam na dokonanie analiz dotyczących naszego sklepu internetowego, co może przyczynić się do jego lepszego funkcjonowania i dostosowania do potrzeb Użytkowników.
Te pliki wykorzystywane są przez dostawcę oprogramowania, w ramach którego działa nasz sklep. Nie są one łączone z innymi danymi wprowadzanymi przez Ciebie w sklepie. Celem zbierania tych plików jest dokonywanie analiz, które przyczynią się do rozwoju oprogramowania. Więcej na ten temat przeczytasz w Polityce plików cookies Shoper.
Dzięki tym plikom możemy prowadzić działania marketingowe.