


Podaj swój adres e-mail, jeżeli chcesz otrzymywać informacje o nowościach i promocjach.

Makaron bezglutenowy z zielonego groszku i kukurydzy Rurka 400 G SamMills
Dostępność:
w magazynie
Wysyłka w:
24 godziny
Cena:
4,95 zł
4.95

Opis

Makarony bezglutenowe Sam Mills wyprodukowane z roślin strączkowych to najnowsza propozycja tego producenta. Są one bogatym źródłem białka, błonnika, różnych witamin i związków mineralnych.
Makarony z roślin strączkowych to superfood dla diabetyków, ponieważ połączenie białka i błonnika hamuje skoki poziomu cukru w organizmie człowieka.
Z uwagi na wysoką zawartość białka (niezwierzęcego) i witamin z grupy B, makarony te doskonale zaspokajają głód i sycą na długi czas. To idealna propozycja dla wegetarian.
Zaleca się gotowanie makaronu w dużej ilości wody (1L na każde 100g makaronu).
Dane techniczne
Informacja dla klientów hurtowych | Ilość w opakowaniu zbiorczym: 6 |
Składniki | mąka z zielonego groszku (70%), mąka kukurydziana (30%) |
. | . |
Wartość odżywcza w 100ml | . |
- Wartość energetyczna | 1467 kJ/ 346 kcal |
- Tłuszcz | 1,5 g |
- - w tym kwasy tłuszczowe | . |
- - nasycone | 0 g |
- Węglowodany | 68 g |
- - w tym cukry | 3,5 g |
- Białko | 15 g |
- Sól | 0,025 g |
-Witamina B12 | . |
. | . |
Przechowywanie | Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu. |
Masa netto | 400 G |
Dystrybutor | Italmex Warszawa Sp. z o.o., ul. Jana Olbrachta 94, 01-102 Warszawa, www.italmex.pl |
Kraj pochodzenia | Rumunia |